Nasi goreng Balikpapan

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit in wat slaolie de trassie, knoflook en ui tot de ui bruin is Doe er dan de kip, het vlees of de garnalen (of een combinatie daarvan) bij en maak het af met de kruiden Voeg, als het vlees bruin is, het spek toe en laat staan tot dit goed gaar is Voeg dan beetje bij beetje de rijst toe en roer goed om tot de rijstkorrels los zijn Giet er wat ketjap over en doe er sambal naar smaak bij Hussel het geheel weer goed door elkaar Meng er de prei en de selderij als laatste door en dienen op in een diepe schaal Garneer het geheel met gebakken spiegeleieren en de plakjes komkommer Geef er kroepoek, zoute vis en atjar bij

Nasi goreng Balikpapan is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept