Nasi goreng Singapore

1 sterren op basis van 1 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit in wat slaolie de trassie, knoflook en de ui, tot deze begint de bruinen Doe er dan de garnalen, de prei, de selderij en wat sambal bij en kruid af Voeg als laatste de drooggekookte rijst en 1 el ketjap toe en meng alles goed door elkaar Laat op klein vuur ± 10 minuten doorsudderen en roer goed Bak intussen een omelet van de geklutste eieren (doe er wat zout en peper bij), rol de omelet op en snijd er reepjes van Garneer de warme nasi met de reepjes ei en schijfjes komkommer Geef er desnoods atjar, zoute vis en kroepoek bij Saté is ook erg lekker

Nasi goreng Singapore is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Singapore met lemoncurry garnalen
85 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoen Singapore
30 min-
Bekijk recept
Spareribs uit Singapore
55 min Snack
Bekijk recept
Sate Babi (singapore)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept