Nasi terong (rijst met aubergine)

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit in wat slaolie de trassie, knoflook en de ui, tot de ui bruin is Doe er dan het gehakt, de paprika, tomaten en de aubergine bij en kruid af Het gehakt moet rullig en bruin zijn, voordat u er de rijst bij doet Roer alles goed door elkaar en serveer warm met ei, atjar, zoute vis, kroepoek en sambal

Nasi terong (rijst met aubergine) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept