Haring met warme aardappelsalade en dillemayonaise

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de aardappelen zorgvuldig en kook ze in lichtgezouten water beetgaar Halveer de haringfilets in de lengte en schik ze per 2 op 4 borden Pluk de dillepluisjes van de takjes, bewaar enkele plukjes voor het garnituur en hak de rest fijn Pel de ui en snipper hem fijn Roer de ui- en de dillesnippers door de mayonaise en breng op smaak met de tabasco, peper en zout Pel de aardappelen, snijd ze (eventueel met een eiersnijder) in dunne schijfjes en verdeel die over de borden Roer de jenever door de mayonaise en schep die vervolgens op de aardappelschijfjes Versier het geheel met de zalmkuit en de dilleplukjes Serveer dit gerecht met een glaasje ijskoude jenever en geef er wat grof brood bij

Haring met warme aardappelsalade en dillemayonaise is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatenstapelburger
30 min-
Bekijk recept
Limoen-dillemayonaise
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde zalm met dillemayonaise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft Met Dillemayonaise
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept