Garnalensalade

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Borstel de aardappelen onder koud water schoon en kook ze in de schil in 20 minuten in een beetje water met zout gaar Giet de aardappelen af, pel ze en snijd ze in blokjes Roer de olie met de mosterd goed door elkaar en roer er de azijn en een beetje peper door Schenk de saus over de nog warme aardappelen Laat de salade een paar uur in de koelkast intrekken Schep er de garnalen door en bestrooi de salade met fijngehakte dille

Garnalensalade is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat-garnalensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevuld ei met Hollandse garnalen
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Garnalensalade met Thaise rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-garnalensalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tomaat-garnalensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevuld ei met Hollandse garnalen
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Garnalensalade met Thaise rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-garnalensalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept