Kruidensalade met garnalen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de bulghur in een schaal en schenk er ± 3 dl kokend water bij Voeg wat zout toe en laat de bulghur ± 30 minuten wellen Pers intussen de citroenen uit, snipper de ui en snijd de bosuitjes in ringetjes Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes Laat de bulghur goed uitlekken en schep er het citroensap, de rode ui, 2/3 deel van de bosui, de tomaat, de peterselie, de munt, de olie, de garnalen en wat peper en zout door Zet de salade in de koelkast en laat hem in minimaal 2 uur op smaak komen Verdeel de salade over de slabladeren en garneer met de olijven en de rest van de bosui Lekker met puntjes Turks brood

Kruidensalade met garnalen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene kruidensalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tuinbonen-kruidensalade
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept