Gourmetsalade Nouvelle Cuisine

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de sperziebonen, maak ze schoon en kook ze 6 minuten in ruim gezouten water Giet het water af, doe de boontjes in een kom en bestrooi ze met peper Besprenkel de salade met een mengsel van olie en azijn Snijd de kreeftenstaartjes in dikke plakken en verdeel die over de boontjes Maak de champignons schoon, was ze grondig, snijd ze in dunne plakjes en leg die tussen de kreeftenstaartjes Was de peterselie, laat uitlekken en verdeel ze in kleine toefjes over de porties salade - De sperziebonen moeten voor deze salade niet helemaal zijn afgekoeld Variatie U kunt in plaats van kreeftenstaartjes ook plakjes ganzenleverpastei gebruiken

Gourmetsalade Nouvelle Cuisine is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Romige witlofschotel uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept