Salade van gebakken Sint-Jacobsvruchten

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de grapefruits tot op het vruchtvlees en snijd de partjes tussen de vliesjes uit Vang het sap op en knijp het resterende sap uit het vliezennetwerk Vermeng de gemengde sla met de notenolie en wat peper en zout Verdeel de sla over 4 borden en schik er afwisselend roze en gele grapefruitpartjes omheen Verwijder het koraal van de Sint-Jacobsvruchten, halveer ze in ronde schijven en dep die met keukenpapier droog Haal de Sint-Jacobsvruchten door de bloem en klop de overtollige bloem eraf Smelt een klontje boter en bak de Sint-Jacobsvruchten daarin 15 seconden aan elke kant Kruid met peper en zout, flambeer met de cointreau en blus af met het grapefruitsap Schik per persoon 3 Sint-Jacobsschijfjes op de sla, lepel er de saus over en bestrooi met bieslook

Salade van gebakken Sint-Jacobsvruchten is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sint Jacobsvruchten op gesmoord witloof met korian
0 min
Bekijk recept
Sint Jacobsvruchten met champignons en preicoulis
0 min
Bekijk recept
Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten met rauwe paddes
0 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept