Ossenstaartsoep met oesterzwammen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de oesterzwammen in fijne reepjes en bak die in een klontje boter bruin Vermeng de eierdooiers met de room en de kerrie Breng intussen de inhoud van een blik ossenstaartsoep, verdund met een blik water aan de kook Neem de pan van het vuur, voeg de oesterzwammen toe en roer er voorzichtig het ei-room-kerriemengsel door Warm de soep opnieuw op, maar laat haar niet koken Versier met de fijngehakte bieslook of lente-ui en dien de soep zo snel mogelijk op

Ossenstaartsoep met oesterzwammen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige ossenstaartsoep met paddenstoelen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse ossenstaartsoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde ossenstaartsoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept