Erwtensoep VI

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de erwten, week ze een nacht in water en kook ze de volgende dag in ± 2 uur gaar Wrijf de erwten door een zeef, doe de puree weer bij het vocht en kook in het vocht de poten 1 uur en de worst 30 minuten Voeg er dan de schoongemaakte, fijngesneden en gewassen groenten aan toe en laat alles zachtjes koken tot de soep gelijkmatig is gebonden en het vlees van de botten loslaat

Erwtensoep VI is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met spinazie en ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tom Nuong Vi
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante Varkenskarbonades - Thit Heu Nuong Vi
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesschotel Uit Joegoslavie
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep met gerookte zalm
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met worst
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept