Creme Chantilly (roomsoep met linzenpuree)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de soepkip met ruim water op en breng het aan de kook. Maak de ui en de wortel schoon en doe ze met de prei en wat fijngesneden peterselie bij de kip Laat enkele uren trekken tot de kip gaar is Zeef de bouillon Zet de linzen 12 uur van te voren in de week, doe ze dan in de bouillon en kook ze daarin langzaam gaar Wrijf hierna alles door een fijne zeef en breng de soep op smaak Neem de soep van het vuur en roer er de room en de eierdooiers voorzichtig door Bestrooi de soep met peterselie en serveer haar met het gesneden kippenvlees

Creme Chantilly (roomsoep met linzenpuree) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Crostini met linzenpuree en rauwe ham
18 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschette met linzenpuree
20 min
Bekijk recept
Linzenpuree Met Tomaat
0-10 min -
Bekijk recept
Linzenpuree
20-30 min -
Bekijk recept

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orata al forno e paccheri con crema di avocado (dorade uit de oven en pasta met crème van avocado)
30 min-
Bekijk recept