Potige creme Aurora

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter, voeg de bloem toe en laat het mengsel 2-3 minuten fruiten Voeg van het vuur af de bouillon toe, breng de soep aan de kook en laat haar 30-40 minuten sudderen Veeg de tomaten schoon, snijd ze in tweeën en knijp het zaad eruit Snijd ze klein en doe ze met het gehakte sjalotje en de boter in een pan Breng ze op smaak en kook ze tot een dikke brij Wrijf ze door een zeef en voeg ze aan de soep toe Kook intussen de worteltjes in een beetje bouillon en de selderij en de boontjes in wat water Schuim de soep af, voeg de room toe en controleer de smaak Voeg de groenten toe en breng de soep voorzichtig tegen de kook aan

Potige creme Aurora is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Salade A La Aurora
30-60 min -
Bekijk recept
Broccoli A La Aurora
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept