Libanese linzensoep met lamsvlees

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de linzen een nacht in ruim water weken en giet ze af Doe het vlees, de linzen, de ui, het citroen- of limoensap en de schil, de saffraan en de bouillon in een grote pan Breng alles aan de kook, schuim de soep af, voeg zout en peper toe, temper het vuur en laat de soep nog 1 uur koken Voeg de kool toe en laat alles nog 45 minuten trekken Verwijder voor het serveren de citroenschil

Libanese linzensoep met lamsvlees is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Broodjes met tonijn op Libanese wijze
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hamburger met Libanese smaken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept