Kikkererwtensoep met lamsvlees

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de kikkererwten 1 nacht in ruim koud water weken Verhit de olie en bak de stukken vlees en de ui hierin in 5-10 minuten lichtbruin Voeg de uitgelekte kikkererwten, linzen, knolselderij, gemberwortel, peterselie, koriander, saffraan, kaneel, tomaten, zout, peper en 1 1/2 liter water toe en laat alles op zacht vuur 1 1/2-2 uur koken Neem het vlees en de gemberwortel uit de pan Haal het vlees van de botten, snijd het in stukjes en doe die terug in de pan Breng de soep met zout, peper en limoensap op smaak en strooi er voor het serveren korianderblaadjes over Serveer de soep met plakjes limoen en dadels

Kikkererwtensoep met lamsvlees is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomaten-kikkererwtensoep met balletjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwtensoep met Catalaanse worstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwtensoep met spinazie en yoghurt
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise kikkererwtensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept