Erwtensoep II

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de varkenspoot, het zuurkoolspek, de spliterwten en 1 theelepel zout met het water aan de kook en laat dit op laag vuur ± 2 uur trekken Neem het vlees uit de pan en snijd het fijn Schenk de bouillon in een andere pan, pureer de erwten en voeg de bouillon er weer bij Snipper de uien en snijd de preien in dunne ringen Schil de knolselderij en snijd hem in blokjes Kook de groenten 20 minuten met de erwtenpuree mee en breng de soep op smaak met peper en zout Wel de rookworst 20 minuten, snijd hem in plakjes en voeg die samen met het vlees aan de soep toe Bestrooi de soep met flink wat fijngeknipte selderij Dien haar in diepe borden op en geef er (stok)brood bij

Erwtensoep II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep met gerookte zalm
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met worst
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept