Erwtensoep IV

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de gewassen spliterwten met de hamschijf en het buikspek in 5 liter water aan de kook Schuim de bouillon af en laat de soep 45 minuten trekken Haal de hamschijf en het buikspek uit de soep, snijd die in kleine stukjes (verwijder het bot en vette stukjes) en doe het vlees weer in de soep Voeg de in blokjes gesneden knolselderij, de in plakjes gesneden wortel, de gesnipperde ui, de in blokjes gesneden aardappel en de (hele) rookworsten toe Breng de soep weer aan de kook en laat haar 30 minuten zachtjes doorkoken Doe er dan de fijngesneden prei, peterselie en selderij bij en maak de soep op smaak met peper, zout en bouillonblokjes Roer regelmatig om aanbranden te voorkomen

Erwtensoep IV is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kippensoep Volgens Hendrik De IV
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Mediterranee Henri Iv
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Henri IV
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep met gerookte zalm
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met worst
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept