Asche sak

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de linzen een nacht weken, giet ze af, zet ze op met het water en breng ze aan de kook Temper het vuur en laat ze 20 minuten in de gesloten pan doorkoken Maak het gehakt aan met 1/2 theelepel zout en peper en maak er balletjes van Doe balletjes, de geelwortel, de spinazie en het nog resterend zout bij de soep en laat die nog 40 minuten zachtjes koken Roer er het citroensap en de eieren door Serveer de soep bestrooid met dille of peterselie

Asche sak is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moelleux van zalm, sint-jakobsplakjes met limoenolie, auberginecaviaar, geconcentreerd zeewiersap
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenhapjes met gember
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asche Sak (spinaziesoep Met Linzen)
0-10 min -
Bekijk recept

Asche Sak (spinaziesoep Met Linzen)
0-10 min -
Bekijk recept