Hartige Rodenbach-uiensoep

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de boter in een kookpot en laat hem lichtjes bruinen Voeg de grofgesneden uien en look toe en bak ze goudbruin Strooi dan de bloem over de uien en laat nog een paar minuten sudderen Giet vervolgens de bouillon en de Rodenbach in de pot en laat alles 5 minuten koken Breng op smaak met peper en zout

Hartige Rodenbach-uiensoep is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept