Kempense krachtsoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de witte gedroogde bonen een nacht in de week Daarna mogen ze in licht gezouten water met een ui, wortel en kruidentuiltje zachtjes gaar koken Snijd intussen de uien en prei fijn, stoof aan in boter en voeg de groenten toe Vul de kookpot aan met een goede vleesbouillon en breng aan de kook Laat de ingrediënten zachtjes gaar worden Verwijder na het kookproces de wortel en het kruidentuiljte, mix de soep, kruid en werk af met kokende melk Als de soep klaar is, worden de broodkorstjes in boter gebakken Het uitgebakken, in lange, smalle reepjes versneden spek is een bijkomend garnituur Voeg ze bij de soep voor de finishing touch

Kempense krachtsoep is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kempense krachtsoep
180 min Voorgerecht
Bekijk recept

Varkensstoofvlees op Kempense wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kempense krachtsoep
180 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenskarbonaden Op Kempense Wijze
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kempense boekweitkoek
0 min
Bekijk recept