Kempische zurkelsoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de groenten fijn Stoof ze vervolgens samen met 2/3 van de zurkel aan in boter en laat ze uitzweten Bevochtig met bouillon en voeg de versneden aardappelen toe Breng aan de kook en laat zachtjes gaar koken Mix, kruid met peper en zout en haal door een zeef Voeg de verse melk aan de kokende soep toe Garnituur Versnijd de resterende zurkel in reepjes, stoof ze aan in boter en doe ze bij de soep Versnijd het brood in dobbelsteentjes en bak ze in olie en boter

Kempische zurkelsoep is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zurkelsoep
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
In ham gewikkelde courgettestaafjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met nectarine en knapperige ham
20 min Snack
Bekijk recept
Kalkoenvink met prei en puree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept