Rode koolsoep

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel, was en snijd de uien in stukken Verhit de vetstof en fruit daarin de uien Reinig de rode kool, was ze en snijd in stukken Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in stukken Vermeng de rode kool en de aardappelen met de uien Voeg peper, zout en de kummel toe Voeg dan het water erbij en laat koken tot alles gaar is (± 1 uur) Voeg er na ± 45 minuten de geschilde en fijngesneden appel aan toe Voeg er ook de azijn aan toe (voor het behoud van de rode kleur) Pureer of mix de soep als alles gaar is

Rode koolsoep is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde koolsoep met pecorinobrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse brood- en koolsoep
55 min-
Bekijk recept
Koolsoep met varkensreepjes
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolsoep met gerookte kip en chorizo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept