Bloemkoolsoep uit Mechelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Versnijd de groenten, stoof ze deels in de boter aan en laat ze eventjes uitzweten Overgiet ze met de bouillon of het water met het bouillonblokje, voeg de aardappelen toe, breng het geheel aan de kook en laat alles zachtjes gaar worden Kook intussen de resterende bloemkoolbloempjes in licht gezouten water gaar Hak de kervel fijn Draai de soep door een roerzeef en kruid haar met peper en zout Werk af met de gekookte bloemkoolbloempjes en de gehakte kervel

Bloemkoolsoep uit Mechelen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolsoep uit mechelen
Bekijk recept
Inktvis op Thaïse wijze
0 min
Bekijk recept

Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoep met balletjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bloemkoolsoep met Gorgonzola
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoep met blue stilton
15 min Voorgerecht
Bekijk recept