Bloemkoolstamppot met walnotensaus

3 sterren op basis van 7 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar Kook de bloemkool in ruim water met zout in 4 minuten beetgaar en laat ze uitlekken Verhit 15 gr boter en bak de gehakte walnoten Smelt 30 gr boter, roer de bloem erdoor en laat die 3 minuten garen Voeg de bouillon toe en breng de saus aan de kook Roer de saus glad en laat nog 2 minuten koken Roer de gebakken walnoten door de saus en breng de saus met peper en de sojasaus op smaak Stamp de aardappelen met de bloemkool en 25 gr boter fijn en breng de stamppot met de ketoembar en de selderij op smaak Verdeel de stamppot over het midden van 4 borden en vorm hem met behulp van 2 messen tot een driehoek Garneer met de hele walnoten en serveer met de walnotensaus

Bloemkoolstamppot met walnotensaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoen met walnotensaus en rijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Walnotensaus
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met walnoten-speksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's met walnotensaus
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolstamppot met walnoten-kaassaus
30 min-
Bekijk recept
Pittige bloemkoolstamppot met tonijn
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolstamppot met walnotensaus
0 min
Bekijk recept