Blote billetjes in het gras (snijbonenstamppot)

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in blokjes Kook de aardappelen en de snijbonen in een pan met weinig water en zout in ± 15 minuten gaar Prik de braadworstjes met een vork hier en daar in Verhit de boter in een koekenpan en bak de braadworstjes in ± 10 minuten bruin en gaar Spoel de witte bonen in een zeef onder koud stromend water af en laat ze goed uitlekken Giet de aardappelen en de snijbonen af en stamp ze met een pureestamper fijn Roer er zoveel melk door dat een smeuïge puree ontstaat Schep het bakvet van de braadworstjes en de witte bonen erdoor en breng op smaak met zout en peper Schep de stamppot op 2 borden en leg de braadworstjes erop

Blote billetjes in het gras (snijbonenstamppot) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Snijbonenstamppot met cashewnoten
30 min-
Bekijk recept
Snijbonenstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snijbonenstamppot met witte bonen en vispakketjes
30 min-
Bekijk recept
Snijbonenstamppot
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blote billetjes in het groene veld
30 min-
Bekijk recept
Blote billetjes in het gras
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Koolrabisalade met gegrilde paprika
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept