Hutspot met klapstuk

3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook het klapstuk in minstens 1 1/2 uur in een krachtige groentebouillon gaar (voeg zo nodig zout toe) Laat het klapstuk wat afkoelen en snijd het in niet te dunne plakken Schil en was de aardappelen Snijd de uien in ringen Was de wortelen Kook de wortelen en de uien in 30 minuten gaar Kook de aardappelen in ruim water in 20 minuten gaar Giet de wortelen, de uien en de aardappelen af, stamp ze door elkaar en voeg naar smaak zout en peper toe Serveer met de mosterd * Klapstuk is rundvlees dat gesneden is van de borst Het vlees is doorregen met kleine vetrandjes die het vlees een karakteristieke smaak geven Klapstuk kan goed worden gecombineerd met tijm, rozemarijn, foelie, laurier of kruidnagel

Hutspot met klapstuk is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Hutspot met klapstuk
0 min
Bekijk recept
Hutspot met klapstuk
0 min
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Hutspot Met Klapstuk
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hutspot Met Klapstuk Of Bruine Bonen
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige hutspot met uitsmijter kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hutspot met gebakken uitjes en kip
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept