Oosterse stamppot met paksoi en taugé

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de grill voor op de hoogste stand Kook de aardappelen gaar, giet ze af en stamp ze fijn Roer er de melk, de boter, zout, peper, de ketjap en de sambal door tot een stevige, pittige puree ontstaat Bak de ui en de knoflook zachtjes 3 minuten in de olie Voeg de wortel toe en ban omscheppend 7 minuten Voeg de paksoi bij het wortel-uienmengsel en bak die omscheppend 2 minuten mee Roer de koriander en de pindakaas erdoor en laat alles op laag vuur 5 minuten garen; voeg eventueel een scheutje water toe Rooster de saté intussen onder de hete grill in 10 minuten rondom gaar Schep het groentenmengsel door de aardappelpuree en warm alles goed door Schep vlak voor het serveren de taugé door de stamppot en strooi er de seroendeng over Leg de satéstokjes op de stamppot Lekker met komkommer-zoetzuur

Oosterse stamppot met paksoi en taugé is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaneelchurros met watermeloencoulis
30 min-
Bekijk recept
Romige zalm-basilicumhapjes
40 min-
Bekijk recept
Carrotcakejes met roomtopping
55 min- Nagerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept