Laksa goreng van varkensvlees

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook het in stukjes gesneden varkensvlees even in water en bak het daarna met de frikadellen in olie lichtbruin Voeg de fijngesneden uien, knoflook, zout en de garnalen aan het vlees toe en bak de even mee Voeg nu een volle lepel boter, de groenten en de overige kruiden toe Laat het geheel even bakken en blus het daarna met de bouillon af Breng het gerecht met peper en zout op smaak en laat het nog enkele minuten doorkoken tot het vlees gaar is

Laksa goreng van varkensvlees is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thaise bouillonfondue met kokosmelk
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ajam Kerrie Laksa
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sup Kentang (aardappelsoep)
30-60 min -
Bekijk recept
Laksa Soep Met Garnalen
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept