Kaki babi ketjap sajoeran (varkenspoot met groenten)

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de varkenspoten halfgaar en snijd ze in tweeën; laat ze uitlekken en houd de bouillon apart Fruit in wat boter de trassie, knoflook en de ui, tot de ui bruin is Doe er dan de stukken poot bij en kruid af naar smaak Giet er de ketjap bij, laat die even intrekken en voeg er als laatste 4 kopjes van de verkregen bouillon bij Laat alles op een matig vuur gaar sudderen, maar laat de stukjes wortel en de sperciebonen niet al te gaar worden Meng er, als het vlees zacht genoeg is, de taugé door Serveer dit bij witte rijst

Kaki babi ketjap sajoeran (varkenspoot met groenten) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipcocktail met kakifruit
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van goudbrasem en kaki
Voorgerecht
Bekijk recept
Couscous fruitsalade en hartige couscoussalade
30 min-
Bekijk recept
Kaki-ijs met honing en yoghurt
20 min Nagerecht
Bekijk recept