Zoek
Babi tomat (varkensvlees met tomaat)
De vlam in de pan
-
4
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
250 gr in dobbelstenen gesneden varkensvlees 1 tl sambal badjak 1/2 tl djahèpoeder 1/2 tl serehpoeder 1 tl ketoembar 1/2 tl djinten 3 grote in blokjes gesneden tomaten 1 grote in blokjes gesneden ui 2 fijngesneden teentjes knoflook 3 kopjes
Bereiding
Breng het water met de ingrediënten aan de kook en voeg het vlees toe Laat het op klein vuur 3 kwartier gaar sudderen Serveer bij witte rijst met een groentegerecht en sambal
Babi tomat (varkensvlees met tomaat) is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept