Semur babi

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in flinke dobbelstenen en kruid het met peper, zout, nootmuskaat en foelie Snipper de ui en knoflook fijn Snijd de gemberbolletjes in dunne plakjes Doe alle ingrediënten in een pan en schenk daarop 1/2 dl water, de kruidenazijn, sap van 1/4 citroen, gembersiroop en ketjap Breng het geheel aan de kook en laat het zachtjes sudderen tot het vlees gaar is en het vocht vrijwel is verdampt

Semur babi is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ajam Semur
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept