Goelé bengala daging (varkensvlees met kerrie)

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook het vlees in wat water en bewaar de bouillon Fruit in wat slaolie de knoflook, ui, lombok, ketoembar, djinten, koenjit en het djahépoeder Bak hierin het vlees en voeg dan de santen, de stukjes aardappel en de daun purut toe Laat het geheel 20 minuten op klein vuur doorsudderen, tot het vlees goed gaar is Let wel, hoe dikker de kerrie, hoe lekkerder het smaakt Let op voor te droog koken, doe er eventueel nog wat bouillon bij Als de aardappelen gaar zijn, is de kerrie goed Serveer bij witte rijst

Goelé bengala daging (varkensvlees met kerrie) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Goelé
Bekijk recept