Kepiting daging (pikante vleeskrabbetjes)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de krabbetjes zo in stukken, dat u tenminste aan één stuk twee ribben heeft Vermeng de stukken krab met de grove ui, knoflook, djahépoeder, paprika, wat zout, peper, nootmuskaat en de ketjap Laat het vlees 1 uur in een schaal met de marinade liggen Bak of grill ze dan knapperig bruin en leg ze op een schaal Fruit intussen de fijne ui met de uitgelekte taugé en naar smaak afgemaakt met zout, peper en nootmuskaat Fruit de taugé niet te lang, want die moet knapperig blijven Drapeer dan de taugé op de krabbetjes en serveer bij witte rijst Geef er een sajoer of tjap tjoi bij

Kepiting daging (pikante vleeskrabbetjes) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Bruine-bonensoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Argentijnse Bonensoep
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept