Babi kalimantan (gestoofd en gekruid varkensvlees)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de lappen in wat water met zout gaar en laat ze uitlekken Fruit in wat slaolie de knoflook en de ui bruin en haal ze uit de pan Bak in dezelfde slaolie (dus neem niet te weinig) het vlees knapperig bruin Voeg dan peper, zout, kruidnagel, djahé, citroensap en 2 kopjes van de overgebleven bouillon toe Laat het geheel ± 10 minuten doorstoven U kunt het vlees heel laten of in stukjes snijden Serveer bij witte rijst

Babi kalimantan (gestoofd en gekruid varkensvlees) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept