Babi Padang (padangse varkensvlees)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het vlees in met de kruiden en bak het in wat olie bruin Vermeng het meel met het opgeklopt ei Leng het aan met de bouillon en doe er de prei bij Maak af met zout en peper Voeg het mengsel bij het vlees en laat het geheel op klein vuur smoren, tot alles bijna droog en het vlees gaar is Serveer bij witte rijst

Babi Padang (padangse varkensvlees) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept