Babi ketjap I (varkensvlees in ketjap)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in dobbelsteentjes Pel de sjalotten en de knoflook en snijd ze fijn met de lombok en de djahé, of kneus alles Smeer hiermee het vlees in en met het zout, de peper, citroensap, suiker en ketjap Kook alles in een wadjan met wat water op een halfhoge warmtebron Voeg er, als het nodig is, wat heet water bij en laat het op een lage warmtebron sudderen tot het vet van het vlees te zien is Dien het gerecht op met warme rijst en verse komkommer

Babi ketjap I (varkensvlees in ketjap) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept