Babi ketjap II

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het varkensvlees in stukken Snipper de ui en de gember fijn Braad het vlees aan in de boter Voeg hier de gesnipperde ui en de gember aan toe en blus af met ketjap en bouillon Voeg de nootmuskaat en de kruidnagels toe en stoof het vlees verder gaar Breng op smaak met peper en zout

Babi ketjap II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept