Babi merah

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maal de rode peper, knoflook, ui, laos en sereh fijn en maak hiervan een marinade met de trassie, het tamarindewater en de kokosmelk Laat het varkensvlees hierin ± 12 uur weken Bak dan het vlees krokant en gaar in weinig olie

Babi merah is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

SOP KAKI BABI AND KACANG MERAH
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Buras
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kwee Lapis Cina
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Panada
20-30 min -
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept