Zoek
Babi merah
De vlam in de pan
-
3
sterren op basis van
4
stem(men)
Ingrediënten
600 gr varkensfricandeau 3 rode pepers 4 teentjes knoflook 1 ui 20 gr verse laos 20 gr verse sereh 3 tl trassie 1 1/2 dl tamarindewater 1 1/2 dl kokosmelk 1/3 dl
Bereiding
Maal de rode peper, knoflook, ui, laos en sereh fijn en maak hiervan een marinade met de trassie, het tamarindewater en de kokosmelk Laat het varkensvlees hierin ± 12 uur weken Bak dan het vlees krokant en gaar in weinig olie
Babi merah is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
SOP KAKI BABI AND KACANG MERAH
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Buras
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kwee Lapis Cina
20-30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Panada
20-30 min -
Bekijk recept
Saté babi
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept