Babi panggang

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak één dag van tevoren een marinade van de djahé, knoflook, uienpoeder en ketjap Voeg hieraan het sap van een halve citroen toe en zoveel zout en peper als u gebruikt voor 1 kg hamlappen Leg het vlees hierin en draai het regelmatig om Op de dag van de maaltijd Laat de olie of boter in de pan heet worden en bak het vlees hierin bruin Laat daarna sudderen tot het vlees gaar is Voeg zonodig water toe om droogbakken te voorkomen Snijd het vlees, als het gaar is, vlak voor het opdienen in dunne plakken (± 5 mm dik) Lekker met babi panggansaus

Babi panggang is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

BABI PANGGANG
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paha Ajam Panggang
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Babi panggang-saus (2)
Bekijk recept
Babi panggang-saus (1)
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept