Babi China (varkensvlees op zn Chinees)

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook het vlees onder water half gaar (bewaar de bouillon) Braad het daarna met de kruiden bruin in wat slaolie Giet er dan wat bouillon en het citroensap over en laat het zachtjes op klein vuur met gesloten deksel een half uurtje smoren Serveer bij witte rijst

Babi China (varkensvlees op zn Chinees) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept