Duiveltjesvlees

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in kleine stukjes Roer de tomatenketchup, ketjap, azijn en alle sambal door elkaar Voeg de nasikruiden toe Laat dit afgedekt 6 uur marineren in de koelkast Snijd de uien klein Verhit de olie en fruit de uien Voeg het vleesmengsel toe Bak dit al omscheppend bruin Zet de warmtebron lager en laat het gerecht met de deksel op de pan ongeveer een half uur sudderen Voeg de in schijfjes gesneden champignons toe en laat het gerecht nog 15 minuten sudderen Roer voor het opdienen de pindakaas en de room erdoor

Duiveltjesvlees is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Duiveltjesvlees
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Duiveltjesvlees
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Duiveltjesvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept