Assinan babi (zoetzuur varkensvlees)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een saus van de melk, zout, knoflook en het bakmeel Laat de stukjes vlees hierin 1 uur marineren, bak ze dan in wat olie bruin en laat ze uitlekken Breng in een pan het water aan de kook en doe dan de suiker, de ui, atjar, ketjap, tomaatstukjes, ananasstukjes en de djahé erin Bind de saus met het aardappelmeel en stoof alles gaar Doe er dan het vlees bij en zet het vuur laag Serveer bij warme witte rijst met kip, saté en sambal

Assinan babi (zoetzuur varkensvlees) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Assinan
20 min
Bekijk recept
Assinan babi tjampoer (zoetzuur varkensvlees gemengd)
Bekijk recept
Rendang
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept