Assinan babi tjampoer (zoetzuur varkensvlees gemengd)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng het vlees met de 1 tl djahépoeder, peper en zout Maak een mengsel van 1 eetl maïzena, 1 geklutst ei en 1 eetl bloem Meng het vlees hierdoor (1) Maak een mengsel van 1 eetl ketjap manis, 3 eetl azijn, 3 eetl bruine basterdsuiker, 3 kopjes water, 3 eetl tomatenketchup en 1 eetl maïzena Blanceer een halve grote winterwortel en snijd hem in stukjes, Deel 4 grote champignons in vieren, snijd 3 grote uien grof, snijd 1/3 komkommer in stukken, maak 1 teentje knoflook en een stukje trassie fijn Verhit in een pan 3 kopjes slaolie, bak de stukjes vlees één voor één goudbruin en laat ze uitlekken Fruit in dezelfde olie de trassie, knoflook, ui en alle groenten 2 minuten Schep alles eruit en laat het uitlekken Giet de olie uit de pan, doe er 4 el van terug en maak deze warm Doe er mengsel (1) in en laat het op klein vuur indikken Doe er dan het vlees en de groenten bij en laat alles nog ± 10 minuten doorsudderen Serveer bij witte rijst of bami goreng

Assinan babi tjampoer (zoetzuur varkensvlees gemengd) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarmerde choco-aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Zomertrifle met gemengd fruit
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Assinan
20 min
Bekijk recept
Assinan babi (zoetzuur varkensvlees)
Bekijk recept
Rendang
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept