Curry-Quornspiesjes met mangosalsa

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de santen en de currypasta met 1 dl heet water tot een marinade en marineer de stukjes Quorn hierin ± 15 minuten Rasp de groene schil van de limoen en pers de limoen uit Snijd de mango en de tomaat in stukjes Hak 1 eetlepel muntblaadjes fijn Schep de mango, de tomaat, de geraspte limoenschil, de munt, de korianderen 1 eetlepel limoensap in een kom door elkaar en breng de salsa op smaak met zout, peper en hot peppersauce Laat de salsa minstens een kwartier staan Schaaf van de komkommer in de lengte 12 mooie repen en dep ze met keukenpapier droog Verhit de olie in een koekenpan en bak de stukjes Quorn rondom knapperig bruin Steek aan 12 satéstokjes steeds 3-4 stukjes Quorn en blaadjes munt met een reep komkommer golvend ertussen Leg op 4 borden elk 3 spiesjes en schep er een flinke lepel salsa naast Strooi desgewenst wat geraspte limoenschil over het gerecht

Curry-Quornspiesjes met mangosalsa is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Indiase burger met mangosalsa en komkommer
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla's met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenmousse met mangosalsa
Nagerecht
Bekijk recept
Kip met avocado-mangosalsa
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept