Fondue Bourguignonne

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de vleesvervangers zo, dat ze gemakkelijk aan het fonduevorkje kunnen worden geprikt Maak de 3 dipsauzen door de ingrediënten van elke dipsaus te mengen Verhit de olie in een fonduepan tot 180°C en houd hem met een spiritusbrander op temperatuur De vleesvervangers zijn snel gebakken, in ± 1 minuut Serveer met de dipsauzen, het brood en de salade Als u niet van vleesvervangers houdt, kunt u deze vervangen door blokjes tofu (in verschillende smaakvarianten), tempé en seitan

Fondue Bourguignonne is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Boeuf a la Bourguignonne
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
boeuf à la bourguignonne
0 min
Bekijk recept
Fondue Bourguignonne Klassiek
0-10 min -
Bekijk recept
Fondue Bourguignonne
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept