Gado gado met Quornsaté en boontjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst 8 minuten in ruim water en laat uitlekken Kook de krieltjes 15 minuten en de eieren 7 minuten Pel de eieren en halveer ze Blancheer 4-8 paksoibladeren 2 minuten in ruim kokend water en spoel ze koud Schaaf de komkommer in plakjes Snijd de rest van de paksoi in reepjes Haal de boontjes af, halveer ze en kook ze 5 minuten Snijd de paprika in repen, snipper de rode ui en zoek de taugé uit Fruit de ui in wat olie, voeg de Quornsaté, paprika en gesneden paksoi toe en roerbak dit 5 minuten Bereid de saus Leg op elk bord een koolblad, schep daar rijst op en verdeel er de aardappelen, groenten en Quornsaté over Schep er wat pindasaus over, leg er de eihelften en wat komkommerplakjes bij en bestrooi de stapeltjes met seroendeng en gebroken kroepoek

Gado gado met Quornsaté en boontjes is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maisstamppot met paprika en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado-gado
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado-gado met tofu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept