Verwarm de oven voor op 200°C Verhit 2 eetlepels olie in een wok, bak de Quornstukjes met de knoflook ± 2 minuten en schep ze op een bord Fruit de ui zachtjes in 1/2 eetlepel olie Schep de spinazie en de Provençaalse kruiden erdoor en roerbak ± 5 minuten tot de spinazie is geslonken en het vocht is verdampt Voeg naar smaak zout en peper toe Laat de spinazie iets afkoelen Verkruimel de feta Klop in een kom het ei los en roer de feta en de spinazie erdoor Vet 2 kleine lage taartvormen (doorsnee 12-15 cm) met olie in en leg er een vel fyllodeeg in Bestrijk ook dit vel dun met olie Leg hierop het laatste vel deeg, schep de spinazie in de taartvormen, verdeel de Quornstukjes erover en strooi er peper over Bestrijk de randen dun met olie en bak de fyllodeegtaartjes in de oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar Lekker met een tomatensalade
Griekse fyllodeegtaartjes met Quorn en spinazie is een recept van De vlam in de pan
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)