Marokkaanse Quornfilets met abrikozensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng het paprikapoeder met de kaneel, de komijn en de peper Wrijf de Quornfilets in met 3/4 van dit mengsel en laat ze 10 minuten liggen Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en fruit de ui met de knoflook en de rest van de kruiden Voeg de abrikozen en het sinaasappelsap toe en kook het geheel op zacht vuur in ± 10 minuten tot een dikke, rulle saus Voeg naar smaak zout en peper toe Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de Quornfilets op halfhoog vuur in ± 4 minuten mooi bruin Serveer de Quornfilets met de abrikozensaus en strooi de pistachenootjes en de munt erover Lekker met couscous en komkommersalade Tip Voor een mooie gladde saus kunt u het abrikozen-uimengsel met een staafmixer pureren

Marokkaanse Quornfilets met abrikozensaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rosbief met zoete zuidvruchtensaus en pompoenstamppot
60 min-
Bekijk recept
Pappardelle met everzwijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Keizerinrijst
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept