Mie met Quorn en aubergine

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de mie volgens de aanwijzing op het pak gaar, maar verkort de kooktijd met 3 minuten Spoel direct koud en laat uitlekken. Snijd de aubergine in dikke plakken en vervolgens in staafjes Snijd de ui in ringen Maak de rode peper schoon (verwijder de zaadjes) en snijd hem in ringetjes Laat 2 eetlepels olie goed heet worden en roerbak er de Quorn in bruin Neem de Quorn uit de pan en houd apart Fruit de ui, de rode peper en vervolgens de aubergine in het achtergebleven bakvet met de rest van de olie Bak al omscheppend tot de aubergine zacht wordt Schenk de vissaus, de sojasaus en de kokosmelk erbij en lat de saus iets inkoken Schep de mie en de Quorn door de saus, warm goed door en breng op smaak met zout en peper Snijd de basilicumblaadjes in reepjes (houd een paar blaadjes achter) en schep die op het laatst door de mie Garneer met de cashewnoten en het achtergehouden basilicum

Mie met Quorn en aubergine is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept