Rooster de sesamzaadjes enkele minuten in een koekenpan Wrijf het korianderzaad, de anijs, de peperkorrels en de kruidnagels in een vijzel fijn Bak deze kruiden even met de sesamzaadjes mee en strooi het sesam-kruidenmengsel op een bord Rooster de amandelen en de pinda's in dezelfde koekenpan en strooi de noten op een bord Smelt 70 gr boter in een koekenpan en bak de peperringetjes hierin zachtjes Maal alle ingrediënten, behalve het kaneelstokje, de chocolade, 30 gr boter en de Quorn, in de keukenmachine of met de staafmixer tot een gladde saus en laat deze saus samen met het kaneelstokje en de chocolade in een hapjespan nog 30 minuten zachtjes koken Voeg, als de mole te dik wordt, nog wat extra bouillon toe Verhit intussen 30 gr boter in een koekenpan en bak de stukjes Quorn enkele minuten zachtjes Verwijder het kaneelstokje uit de mole en voeg de Quorn aan de mole toe Deze pittige saus met chocolade is een klassieker uit de Mexicaanse keuken Hij kan worden geserveerd met tortilla's, knapperige groenten, avocado's, rijst of gekookte bonen