Oosterse perensalade met Quorn en pistachenootjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de Quorn in blokjes en meng deze in een kom met de sojasaus, het sap van 1 sinaasappel en 1 eetlepel sesamolie Laat dit een kwartiertje intrekken Meng de krenten met 1 eetlepel citroensap, de wijnazijn, de honing en een snufje cayennepeper Schil de peren en snijd ze in vieren. Verwijder het klokhuis en snijd de parten in drieën Laat de Quorn uitlekken Verhit de rest van de sesamolie in een koekenpan en roerbak de gemarineerde Quornblokjes hierin met de sesamzaadjes goudbruin Meng de stukjes peer met het overgebleven citroen- en sinaasappelsap en bestrooi met de krenten Schep de salade op een schaal en leg de warme Quornblokjes erop Bestrooi het geheel met de pistachenootjes en garneer met een takje kervel

Oosterse perensalade met Quorn en pistachenootjes is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept